- julia jag älskar dej!



jag och julia hade lite små kul! elle inte småkul utan skitkul! skratta så vi ramla på golvet och spotta på varann! :D

- tuesday

ätit wook nu :D mmmmmmmums ;) nu ska jag iväg och jobba med julia 18-20 :) blir väl kurragömma då ;) hörs sen hejsvejs!

- längesen

NU har jag ork att skriva ett inlägg igen :)
i söndags så åkte jag och julia på stödehuset för att städa efter julbordet på lördagen. det gick snabbt, ungefär 2 timmar :) vi var ju hela laget så de gick fort! när vi var klar så åkte vi hem och tog på oss varma kläder och gick ut och åkte pulka! :D skitkul!! sen gick vi in och drack oboy och åt pepparkakor, det gilla vi! :D sen spelade jag julia och frida monopol till halv 5. då gick jag hem för sen skulle vi på lucia träning klockan 6 :) sen åkte jag hem och kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker, men dom valde ju inge var ju skit dåligt.. på kvällen pratade jag i telefon med kevin ungefär i 4 timmar om allt och ingenting.. både bra och dåliga saker, men jag älskar han jätte mycket :D idag så har jag varit i skolan, vi hade hemkunskap sista timmen så vi skulle välja en mjuk kaka, och jag var ju med Julia och då vet man ju hur de blir.. jaja vi valde silviakaka, och själva kakan blev bra men glasyren gick åt skogen för julia vettu skulle ju dit med sitt jävla ägg som börja koka mitt i alltihopa! så vi fick göra om glasyren 3 gånger för hon gjorde samma sak alla gånger, typiskt henne :D aja jag åt så mycket så det kändes som att jag skulle spy, men tur så gjorde jag inte de ;) när jag kom hem så pluggade jag i 2 ½ timme, det behövdes verkligen. ojojoj vilket långt inlägg.. nu ska jag äta iallafall! tjiiing
älskar bilden! att man har sett ut sådär :))

- LÖRDAG ! ♥

jobbade till 18 idag med jullan ;) vi fick skynda oss till stödehuset för vi skulle sjunga nåt för gästerna halv 7 :) vi hann precis! sen drog vi till pizzan och käka och kolla på hockey men de gick ju inte riktigt som väntat menmen.. sen drog jag, emilia, ida, frida och clara till frida och prata lite och kolla på tomten är far till alla barnen! kung film :D jätte bra kväll! godnatt ♥

- Julen ! ♥

idag när jag kom hem från skolan så hade mamma jul grejsa över hela nedervåningen! det var jätte mysigt, älskar julen! aja, jag hade ett schema som jag skulle utföra och de var ju hela övervåningen då.. jaja det tog ungefär 2 och en halv timme, men fint blev de! klockan 6 gick jag till stödehuset för vi skulle duka till julbordet imorgon :) men jag jobbar klockan 15-18 imorgon så jag kommer inte dit fören 7 men skit samma :) nu kommer snart johanna hem så nu ska vi kolla på film sen sova!  godnatt sötnosar :))
saknar kevin,
det är mysigare utan blixt men det vart så suddigt :P

- Hos Ida

har varit hos Ida idag efter skolan :) vi har pluggat lite, tanken var att vi skulle plugga jätte mycket men de blev bara lite engelska som ska vara klart tills imorn så de var skönt :) nu ska vi dra på träning! sen blire hem och plocka upp julgrejer ;) hejdå!:))))))


- måååla!

RESULTATET!:
lite kladdigt och så men de var kul :D

- onsdag

nu är jag lite lugnare så nu kan jag nog skriva igen :) jag klarade fysik provet idag iallafall! (y) men nu är faktauppsatser och sånt skit kvar, men de är nog lugnt :) ikväll ska vi tillbaka till skolan på föräldramöte, som jag inte begriper varför vi ska gå på men de är väl om nå gymnasium. ikväll blire bara att tare lugnt och myysa i soffan :) nu ska jag måla naglarna! hejdå :)

- inte kul

fyfan vad plugg jag har nu iallafall! kan inte ens gå på hockey ikväll bara för den här skiten! det är så jävla mycket så jag orka inte ens öppna böckerna. ikväll äre lucia träning klockan 7 till halv 9 så jag kanske öppna dom ikväll, har prov imorgon och fatta ingenting! aja hoppas ni hare bra som läser det här iallafall! hejdå

- älskling

jag lever min dröm


- gymnasium slash donken !

nu har jag nyss ätit! och nu har jag provat kläderna jag köpte idag,  ett par svarta byxor och ett linne:)  vi åkte med Kjell ner till stan idag. vi gick direkt till gymnasiet och då hade dom samhälle, sen geogrfi sen var det lunch sen hade dom svenska och sen historia :)  vi slutade 2 och då gick vi på stan och donken flera gånger ;) först köpte vi en mc flurry, sen en strips sen en dricka och till sist en paj :D tjock jag känner mej ;) aja det var iallafall gott ;) vi åkte hem tjugo över fyra så nu ska jag bara tare lugnt och vänta på att pensionärsjävlar ska börja :D så jävla grymt program! ;) aahörshej :))

- söööndag

varit ute nu i 6 timmar och hjälpt pappa idag. dom senaste 2 timmarna har vi isolerat taket så det klias över hela kroppen! jag höll också på att frysa ihjäl om fötterna. jag förfrös fötterna förra vintern så jag fryser i alla möjliga skor :( aja när vi kom in vid 4 hade mamma fixat varm choklad och de var ju jätte gott när man frös så jätte mycket. sen åt vi mat vid 6 tiden och sen gjorde jag lussebullar åh ;) efter det så somnade jag i soffan vid 7 och sov till halv nio för jag vart så slut efter idag. nu har jag kollat klart  på Filip och Fredrik så nu ska jag nog lägga mig :))  imorn åker jag, ida och julia till stan för att vara på ett gymnasium:) det kommer bli spännande! ;)
hade lite små kul med kameran i fredags :D
nu ska jag sova! :)
godnatt! ;)

- helgen

jag hinner aldrig att skriva inlägg på helgerna så det blir ett långt på söndagen ! :)
i fredags så kom kevin vid halv 7, så då hämta vi han vid tåget, när vi kom hem så åt vi mat och prata vldigt mycket. sen kollade vi på idol och cirkus möller. vid 12 somnade vi troja, jag var skit trött! sen på lördagen så vakna vi vid halv tio tiden. vi käka frukost  sen gick vi ut för vi skulle hjälpa pappa lite med garaget han håller på att göra om :) sen duschade vi och gjorde oss ordning sen for vi på hockey, och timrå vann i på straffar. Kim Hirschovits straff var ju sjukt snygg! aja sen åkte jag till Mattias och Kristina för mamma & pappa var där, vi gick hem vid tolv för jag var så trött. idag vaknade jag vid 9 så nu sitter jag här och ska snart gå ner och äta frukost. sen ska jag ut och hjälpa pappa igen!:))
Förresten idag har jag och Kevin varit tillsammans i en månad! :) <3
hare bra!

- Torsdagen då

kom nyss hem från skolan. torsdagar är verkligen dom segaste dagarna för dom går så jävulskt sakta! försöker ställa fram klockan i klassrummen men de funka ändå inte! :s menmen nu är jag hemma iallafall. snart ska jag iväg och jobba 16-20 :) hörs senare! pussssssssss

- ååhhh

USCH jag förstår inte hur man orka beté sig som du gör, så jävla illa! jag tycker du borde tänka på hur du egentligen är mot andra! ingen tycker om dej för du är en jävla bitch helt enkelt, ta och skaffa dej ett liv först sen kan vi reda ut det här. det här är inte mitt fel, utan det är du som har betett dej som skit mot andra och du är så ful så det kanske är därför du vill ha din jävla uppmärksamhet och tro att alla vill va med dej, men snart står du där utan kompisar som ett jävla fån! skyll dej själv säger jag bara och börja tänk för helvete ......

- skooolan är inte kul

den här dagen har gått segt! massa tråkiga lektioner har det vare..elvevens val var väl ganska bra för då fick vi göra läxor, så då blev jag klar med nån grej innan nationella proven på svenskan. men sen börja det värsta, so dubbeltimme--> lunch 35 minuter-->fysik---> matte--> slut på dan! :D  När jag kom hem så bakade jag en kladdkaka och käka upp halva själv! gott vare men mätt blev jah :) efter de så gick jag ner och myste med valle, jag somnade i hans säng och sov där ungefär en 20 minuter tills mamma kom hem:)) snart ska jag äta mat sen dra på lucia träning :) ikväll är det bonde söker fru, berg flyttar in och välkommen åter! :D Hare!
jag jobbar på för fullt ;)
julia lite trött på matten ;)
julia skulle inspektera pricken jag hade på armen :O
jag & valle :)

- tisdag

idag var vi och kollade på 4 gymnasium :) Sundsvalls praktiska, Thorens, John Bauer och Mikael Elias Teoretiska Gymnasium. det var ganska roligt ;) det som intresserade mig mest var Sundsvalls Praktiska, för dom har vård och omsorgs programmet och det verkade bra för det var så mycket praktik :) sedan jobbade jag 18-20 på grillen med Julia ! lekte kurragömma, det var skit kul :D nu ska jag prata med älsklingen i telefon sen tror jag att jag ska lägga mej  i sängen och försöka sooova :)) imorgon äre vanlig skoldag.. jobbigt vah? ;)
Godnatt !

ajlavjo!

- älskart ! ♥


- sjuuk

idag har jag varit hemma, jag sov till halv 3 och då kom mamma upp och fråga om jag ville följa med och handla så då gjorde vi de sen satt jag mej här och skriver ett inlägg, och snart ska jag ner och göra tacos <3 love it! :D blir en tidig kväll för imorgon ska vi till sundsvall och kolla på 4 gymnasieskolor :) hare bra !
jag älskar snön!


- my weekend ! ♥

nu vare ganska längesen ! :) i fredags så var jag till stan efter skolan, åkte till johanna direkt så vi var ute och åkte lite bil, b.l.a till birsta och tanka och lite sånt. vi höll på att bli påbackad av en plogbil åh.. jag gav han mördarblicken när vi körde om och då satt han bara och skratta. konstig kille. iallafall klockan halv 6 så skulle vi vara hos min moster för hennes man fyllde år, så då åkte jag och johanna dit efter vi vart på donken! :) aja sen när jag kom hem så satt jag mej vid datorn en sväng sen så ringde kevin så då prata jag med han till halv 2 ungefär. sen sov jag som en griiiis! jag vaknade klockan halv elva på lördagmorgon, så då gick jag och duschade bädda rent i sängen och fixa mej, kevin kom runt 2 så då satt vi vid datorn och lite sånt sen så käka vi mat sen gick jag, kevin mamma och pappa upp till Anneli min faster för där firade vi farfars farsdag :) jag och kevin gick hem vid 9 för jag ville se underbar & älskad av alla :} den var bra faktiskt. vi käkade popcorn drack cola och trocadero och gurka & dip :D sen gick vi och la oss, jag somna vid halv 3 och kevin vid halv 6.. inte bra! aja idag så klev vi inte upp fören 1, då gick vi och åt frukost sen duschade vi och sen kom johanna hem så då kolla vi på pistvakt :) sen åt vi trerätters för pappas farsdag då :) klockan halv 7 så skjutsade vi kevin till tåge, lika jobbigt varje gång. men jag har haft en underbar helg iallafall. nu börja det nog bli jobbigt att läsa, så det är bäst att jag inte skriver något mer då :)
mitt hjärta slår för dej,

- friday night

nu äre tame faan fredag! jag åkte till stan efter skolan med bussen till Johanna, så vi åkte ut på birsta en sväng sen på donken ;) efter det skulle vi till min släkting och gratta han :) jag kom typ hem för en timme sen så då kollade jag på idol och nu ska jag kolla på cirkus möller ;) imorgon kommer kevin vid två och sover här :) <3


- Music ! ♥

nu sitter jag här igen :)lyssnar på musik!  nyss varit ute med valle en sväng, ska plugga lite so nu inför provet imorgon sen ska jag på fotbollsmöte sen träning!:) imorgon äre fredag! :D
trocadero <3

- jippie

jaa då satt jag här igen då.. nyss kommit hem från skolan, vi slapp provet :D hon förstog nog själv hur korkad hon är :P men då ska vi ha det på fredag iställe..  menmen fatta lite bättre nu iallafall :) snart ska jag byta om och pallra mej bort till farfr och Lilian för att käka middag ! :) hörshej

- städning

nu har jag städat hela övervåningen! duktigt vah? ;) hhaha nu ska jag gå ner och laga mat med mamma, blir kyckling och ris med currysås! :D sen ska jag plugga till so provet som vi har imorgon och jag har inte ens öppnat boken.. men Yvonne är så korkad så man blir ju bara less.. aja skit samma! hejdå :)

- ! ♥

man lever bara en gång.

- gaaasch

nyss kommit hem från skolan, usch vad jag hatar den! aja nu ska jag plugga so för vi har prov på onsdag och jag fatta ingenting " som vanligt då ". pappa har åkt till *Tyskland på nå ambulansgrejs så jag är själv med mamma ända till torsdag :)
ps, Linus Sjölander är min bästa vän!

- sista lovdagen

idag vaknade jag halv tolv :) när jag kom ner så fråga mamma mej om jag ville hänga med till birsta och det ville ju jag såklart! vi köpte mattor och gardiner och lite små grejer till vardagsrummet som vi ska renovera om efter jul:) åh vad jag längtar!! sen köpte jag lite presenter till kevin eftersom han fyller år på fredag :) aja nu ska jag hjälpa till med maten sen plugga... skolhelvete imorgon ju! börja räkna ner till jullovet nu redan! hare gött människor :))

- uscha

ja, det här vart ju inte som tänkt. jag börja få ont i magen på hockeyn, inte ont ont utan knip! och det var jätte jobbigt i bussen påväg hem, var jätte rädd att spy men de blev aldrig som tur var, ja jag är iallafall hemma jag sov inte hos ida för det är så jobbigt att inte vara hemma när man mår skit. så nu sitter jag vid datorn och dricker fil och hoppas på att det snart ska gå över :)
men jag saknar min kevin väldigt mycket,

- KATCHING !

jajajjajajajamännn nu har vi vaknat ! vi sitter nu här i soffan och lyssnar på bumpy ride, så jävla bra låt! det svänger ju! .D johanna är konstig men de är ju som vanligt då ;) men hon la gooo, så jävla goo! :D snart äre hockey med b-rudarna! :D sen blire övernattning hos *Ida speringgggg! lite damp jag har idag, men det är sånt man får ta ;) hejdå bajsungar!!!!
jag älskar dig, kevinlarsson 

- ♥♥

johannasundmannnn

- Du e la go! ♥

idag kom Johanna bajsungen sundman! vi har varit på kiosken och käka lite mat, sen gick vi hem och satt oss vid datorn  ett tag, vi har laddat ner filmer som vi ska se ikväll :) hejdå! :D


/ Viktoriaa

- Mys med bästa Ida ! ♥

nyss kommit hem från hockeyn! gick ju skit för dom iallafall! så tråkigt, men vi tar nya tag på lördag mot AIK! :D nu ska jag och ida äta godis och sjuka oss ;) hon sover här inatt åh, ja ida har ju redan börjat ser ni! ;)


/ Viktoriaa

- myyyys! :D

kom nyss hem från 5 timmars jobb :) nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv :) imorgon tar jag 11 tåget till ånge till kevin <3 sen vid 3 kommer Ida och då ska vi käka sen blire hockey! :D

/ Viktoriaa

- ! ♥

nu har min kevin åkt hem :( det blir så tomt.. aja jag får träffa han på torsdag igen iaf! :) imorgon ska jag jobba klockan 15-20. men nu ska jag iaf sova! godnatt! :)

/ Viktoriaa

- tisdaag

jaha, då satt man här igen då,  undra vad jag skulle göra utan datorn! jag sitter alltid vid datorn känns det som :) aja jag vakna halv tio idag, så gick jag och åt frukost med mamma :) nu har ja precis duschat, tänkte gå ner till kiosken till johanna snart :) sen kommer kevin hit :) vi hörs ciao

/ Viktoriaa

- mååndag

ja, nu ska jag ut med hundarna och leka en sväng! sedan ska jag på ica och panta massa burkar med ida från kiosken :) sedan så åker jag på kiosken och träffa syster min en stund, sen ska jag hen och mamma ska ha nåt mary kay grejs, med massa krämer och sånt aa det kommer iaf folk som ska kolla på saker som jag tydligen vara med på :P aja hejdå! :)

/ Viktoriaa

RSS 2.0