- monday

hejsaaan.
idag har jag haft skoldag från halv nio till halv fem. jobbigt.
när jag kom hem så åt jag mat och sen for jag på vattengympa. skapligt jobbigt de..
nu har jag nyss gjort nudlar och kollar på Svensson Svensson.
imorgon är jag hemma från skolan för jag må inte så bra.
vi hörs snart! puss

saknar sommaren

- onsdag

hejhej.
idag vakna jag upp med värdens gooaste pojke. vi firade alla hjärtans dag tillsammans igår med mamma & pappa. vi åt 3 rätters, spelade spel och öppna paket :) jag fick en chokladask, ansiktskräm, semlor,fanta, en fotlänk och tights :) mycket fint!

idag hade jag muntlig redovisning i religion om islam, det gick hyffsat men när jag blir nervös så glömmer jag ju vad jag ska säga.. aja.

när jag kom hem så jobbade jag en timme på grillen. sen gick jag och julia hem. nu sitter jag i soffan och kolla på förlossningskliniken och ska snart hoppa in i duschen.

sen ska jag kolla på sveriges mästerkock sen blire natti.

godnatt !

- fieeesta

godmorgon!
nu sitter jag och mamma och lyssna på melodikrysset :) snart ska jag duscha sen gå ut och måla några bräder som ska sitta på huset. klockan halv två åker jag och Frida w till sundsvall till ett par kompisar som ska ha tjejkväll :) imorgon ska jag och mamma på himlabadet, ruuuligt. hejdå

mamma <3


- tiiisdagg

hejsaaaan
började tolvnollfem idag. skönt med lite sovmorgon en dag i veckan.
men jag har sån tur så jag har ingen spanska imorn, och det är första lektionen så jag börja tolv imorn igen :) men då har jag samhällsprov direkt när jag kommer, känner mi lite nervös men det ska nog g fint. missa träningen ikväll för jag måste plugga på det och på ett till prov vi har i naturkunskap på fredag. imorgon kommer min pojkvän till mig och vi ska ta hem mat från cherrywoken (kinamat) ! åhh älskar livet ibland! :) men nu ska jag sätta mig och äta mat och sen plugga. hejdååå

RSS 2.0