plugg plugg plugg

Idag har jag och ida pluggat alla jävla läxor vi har,, vi pluggade från 3 till halv 9 :) men nu är snart allt klart ;) nu ska jag nog kolla på tv och sedan sova tror ja, imorgon drar jag till Ånge med Johanna Sundman ! :D wiihoooo godnatt

:)

nu -----> MATCH

FOTBOLL

nu blire kolla på Wiskan med Julia Sperring, Emilia Johansson, Clara Högbom och Hanna Westman :)

today

Idag vaknade jag vid 10, jag satt mej vid datorn en sväng sen ut och va med Ida en stund sen var vi med Charlie:) sen åkte jag hem och åt och nu ska jag hämta Julia Sperring för nu ska vi på träninggg!:D sen blire sova och ladda inför skola imorgon! nu äre bara en vecka kvar till Cypern! längtar :D:D <3 Hejs

min dag

Varit en sväng på Selånger idag sen blev de kalas hos moster sen hem och fick besök aV Sperring Svanbergs på middag :) imorgon blir det Selånger med BÄSTA Ida :) Godnatt

Godnatt

idag har jag byggt ställning med pappa hela dagen! :S hämtat mitt körkort och åkt moppe :) nu vill jag sova men måste skjutsa  människor från en fest vid 1..huvva! aja Godnatt :)

hehe

Igår så var jag med Ida hela dan, vi var med varann till 3 för sen skulle jag städa och hon till farmor och farfar :)
sen när vi var klar så drog vi på pojkmatchen och dom vann med 9-4 tror jag de vart :) sen sov Ida hos mej, vi badade, spela spel och käka godis :) nu idag har jag packa upp varor på kiosken, och gjort ärenden åt släkten som är på semester :) nu ska jag ut och gå med Valle sen ska jag åka och hämta Ida sen träning! :) hejs!

:)

En hund som mår gott i solen :)Nu ska man byta om sen dra sej mot stan :) nu jävlar brudar!:D

MATCH

Nu har har jag och olivia nyss vaknat, nu ska vi äta frukost och så, sen åker vi ner på kiosken och tar en glass!:)
sen åker hon hem runt 2-3 då ska jag va med Ida :) sen match ikväll!:) hejs!

:)

köpte ganska mycket idag i stan :) ett par jeans,ett linne, en tröja, en loggbok och mat och en mcflurry ;) härlig dag med Idis :) jag tog med mej Olivia hem också så nu har hon nyss somnat, vare ute och kört moppe och varit med Frida :) snart ska jag också sova tror jag (Y) Godnatt :)

STAN

Nu ska jag snart dra till stan med Ida Sperring :) SHOPPA!!! hörs hej :)

NATTI

Nu har jag kommit hem från en heldag jobb till åtta sen vare ute och åkt moppe med brudarna!:) men nu ska jag iallafall sova jag :) GODNATT!

JOBB

nu drar man å jobbar :)

FEST

Klockan är 4 på natten och jag är vaken?!  jag har nyss kommit hem från Ulvsjön, för att ha serverat på Rogers 50 års fest :) nu ska jag iallafall sova för jag ska upp och jobba senare 11.00-20.00... pust! aja, Godnatt :)

JOBB

klev upp klockan 7 idag för jag skulle ner till stan och skriva moppe prov.. de gick ju som sagt bra :) fick 58 och maxpoäng var 65 :) sen åkte jag hem till elva och jobba i grillen till åtta.. och sen åtta har jag och Julia Nordlinder vare ute och kört moppe. Till Matfors och Nedansjö;)  nu ska jag iallafall sova! :) Godnatt!

:D

nu drar jag till huberget :)

:)


Gullunge

barnvakt åt Charlie :)

Hejhej

Godmorgon

idag blire en lugn dag..
plugga,städa,baka och vila. blir ingen träning för mig ikv heller för jag är sjuk :(
hare bra! :)

johanna´s

Tack för hjälpen johanna :) <3Tack för hjälpen johanna :) <3

Godnatt

nu har jag snart pluggat 2 timmar till det där teori provet!
är så less..
menmen, nu ska jag och mamma
spela kort och äta melon ;)
puss på er och sov gott!:D

wihoo

hoppas jag orka ha en blogg den här gången :)

RSS 2.0