- söööndag

ja det gick ju inte riktigt som man ville, men det var iallafall kul att åka :) idag ska jag vara med Ida men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert någe roligt ;) hare gött!

/Viktoriaa

- hockeyy

Timrå vs Djurgården
Nu blir det en 3 poängare får vi hoppas på! :)
/ Viktoriaa

- birsta slash trick or treat ! :)

jaaa, idag hade vi origenteringstävling på skolan, den var ju inte så kort utan den var runt hela Rovlan! men vi gick tillbaka efter halva vägen så vi skulle hinna med bussen till stan. Då tog jag och bussen till stan sen vidare till Birsta, jag köpte 2 par byxor, 2 tröjor, 2 linnen, en mascara och hockeybiljetter! :) sen när jag kom hem så gick jag, Julia och Frida bus eller godis :D tööntigt jag vet men de var iallafall roligt :D nu ska jag lägga mej i sängen och försöka sova :) Godnatt!



/Viktoriaa

- Glaaaaad som atan!

vet ni! jag klara ena provet idag :D det som jag var rädd över. jag tror jag klara det andra också :) få hoppas på de bästa, svenska redovisning gick också bara fint! klockan 3 börja jag och jobba till 8. nu har jag nyss kommit hem, ska snart dusch nu lukta illa som satan! imorgon blir det birsta med Ida :) faan vad jag ska shoppa!!!! :D

/ Viktoriaa

- mycket just nu..

ojojoj hurni! jag har ganska mycket att göra just nu, blir ingen tidig kväll för mej idag inte.. imorgon har jag svenska redovisning och 2 prov. kemi och fysik! aja sen måste jag göra klart engelskan tills på fredag för då ska allt in, sen har vi so prov efter lovet! ajajaj mycket nu tycker jag men de är bara att bita ihop! ;)
/ Viktoriaa

- Kärlek ! ♥

25/10-10
Jag älskar dig kevinlarsson! <3

- vet inte vad jag ska ha för rubrik

söndag, var med Kevin och Ida idag :) vi kolla på film och käka godis, sedan vid 4 så drog vi på pizzan :) kevin åkte nyss hem, så nu ska jag göra kemi (tror jag) annars så kolla jag på ensam mamma söker ! :D
gnatt!
/ Viktoriaa

- Freeeedag! <3

känns som det var längesen man skrev något, men de var typ igår :s, aa iaf så har jag gått i skola idag. jag blev så jävla less men ändå inte, jag fick 26 poäng på matte provet och 27 var VG! skapligt förbannad då. aja går inte att ändra på tyvärr. sen kom Kevin hit vid 6, vi satt vid datorn till typ 8 och då kolla vi på idol, och cirkus Möller! :D asbra juh :D och vid 12 så gick vi ner till station för han skulle hem :( sen gick jag hem och de var skit kallt ju! aja nu är jag hemma och prata med Rappe! :D snart så ska jag dejta sängen! :) natti natti <3

/ Viktoriaa

- hata ---> älska

ojojoj, hata skolan.
har hur mycket som helst just nu känns det som.. snart ska jag iväg och jobba också. hoppas jag blir på bättre humör då. aja sen blire hem till robinsson!  imorgon kommer kevin! :) <3
/ Viktoriaa

- kärlek

- i love what i do,
and i do what i love

- plugg

åhh nu ska jag plugga hela eftermiddagen och kvällen! vi ska vara klar med praouppsatsen,ergonomin och engelska boken tills på fredag! ochj jag ligger lite efter för jag är så lat så jag måste nog börja snart :) så nu ska jag inte sitta här vid datorn så länge för då blir ingenting gjort! men du so provet gick ganska bra tror jag !:D (hoppas iaf). så nu ska jag plugga :) Hejdå*!
Gubben i lådan-Daniel Adams-Ray 

/ Viktoriaa

- jobbigt va?

har nyss kommit hem för att ha bytt däck på båda bilarna :) nu kanske jag ska ta och öppna so boken för första gången och vi har prov imorn! duktig tjej! så jag har tyvärr inte tid att sitta här lägre! ;)
Hejdå*!

/ Viktoriaa

-sick

skit trevlig kväll igår! synd bara att timrå är så jävla värdelös!! men dom hade otur igår å, dom hade många chanser men pucken ville inte som dom ville. men så äre! inatt har jag inte sovit ett skit, jo en timme högst. jag har haft jätte ont i magen och kallsvettas som en gris. jobbigt va? aa, så jag är hemma från skolan idag och just nu ligger jag med datorn i sängen och käka marabou apelsin krokant:D nu ska jag plugga till so provet tills imorn*! hejdå :)

/ Viktoriaa

-TIMRÅ vs LINKÖPING!

nu blire hockey med dom bästa! :) nu jävlar tar vi hem 3 poäng! inge jävla mes nu som i lördags :P
/ Viktoriaa

- viktoriaaholmlund

igår så var jag ute och körde traktor hela förmiddagen med pappa för vi skulle fälla massa träd:) och ett trädd höll jag på att få över mej :s aja de gick bra iaf. sedan vid 4 så kom Frid och hämta mig och då skulle vi iväg och hämta Hanna och Malin för att åka på hockey! :D tyvärr så gick det inte riktigt som tänkt men de var ändå kul ;) sen så åkte jag till fränsta efter hockeyn till Johanna, och sov där. det var kul :) sen idag så kom johanna och hämta mig vid 12 tiden idag, och sen kom jag hem och johanna for till stan och jag och mamma for och köpte mat på kiosken! nu ska jag ut och köra traktor!
love to you
/ Viktoriaa

- kevinlarsson ♥

idag så var vi på tryckeriet hela dan,  vi fick dra ut siffror hela dan å. som ska sitta på hockeytröjor och fotbollströjor:) sen när jag kom hem så gick jag och Johanna ut med hundarna till ica för att handla citroner till mamma för ho skulle ha vinklubben:) sen gick vi hem och jag plattade håret på johanna och mig. sen gick jag till station och mötte kevin. sen gick vi hem och kolla på idol och då kom Julia och Frida en sväng sen drog dom igen :) så nyss skjutsade jag kevin till station och nu sitter jag här och käka glass och dricker trocadero :) mmmmm!

/ Viktoriaa

- äntligen

åhh äntligen har jag internet! det var nåt som blåste sönder hemma hos oss så jag har inte haft internet nu på två dagar! :s men idag efter praoen så kom jag hem och skulle sätta mig vid datorn, nä inge internet ingen tv ingenting! hur skulle man leva utan el? aja nu funka allt igen ;) nu ska jag kolla klart på timrå sen sovaa! imorgon äre freeeedag! :) GODNATT

/ viktoriaa

- seeeg dag

idag så klev jag upp klockan halv nio :) det var ganska sköönt, men jag tog bussen kvart över nio till navet. sen skulle jag och isabell ta 1:an upp till Skönsberg men man fatta ju hur de skulle sluta.. vi tog ettan men fel ettan utan vi åkte till Bergsåker vi sen åkte vi till navet igen och SEN till Skönsberg:) så vi åkte buss från kvart över nio till elva :) sen när vi kom fram så hade vi ingenting att göra så vi spela lite bandy. sen gick dan jätte segt.. imorgon ska vi på tryckeriet där man trycker olika märken på kläder så de ska väl bli lite roligt då. när jag kom hem så gjorde jag pannkaka. nu har jag ätit och nu sitter jag här. jag tog nyss feber och jag hade 38 grader så det blir nog ingen gård för mig ikväll. istället så ska jag kolla på grannfejden, berg flyttar in, välkommen åter och kungarna av Tylösand! :) nu orka jag inte skriva nå meeer! hörs hejj
/ Viktoriaa

-städa!

har städa hela övervåningen nu från 4 till halv 7 :)
före:


Efter :





/ Viktoriaa


- praoen

första praodagen avklarad! vi fick prismärka varor, packa upp tröjor, räkna hur mycket varor de var i butiken och sånt :) imorgon ska vi vara till tryckeriet där dom trycker kläder från t.ex från ett fotbollslag som ska ha reklam på sina overaller som vi!:D det kommer blir ganska kul troja, jag har iaf sovmorgon till kvart över 8 varje morgon :) när jag kom hem åkte jag till Hanna och vi kolla på BERT! kööng juhe! aa sen drog vi på gårn en sväng sen åkte jag hem och nu fryser jag jätte mycket! aja godnatt påer:)
/ Viktoriaa

- dagen

idag vaknade jag och Emilia vid halv ett :) vi kollade lite på reprisen av idol, sen satt vi vid datorn till halv 4:) då åkte jag till kiosken och Emilia hem till henne,  jag jobbade med johanna tills nu:) snart ska jag duscha sen soooova :) 
/ Viktoriaa


- i love it

nu platta jag håret, sen ska jag ut på byn med brudarna och ha SAFTKALAS! :D Puss på rumpan
/ Viktoriaa

- stan

nyss vaknade jag av valle som klättrade upp i min säng, hmm.. sen så kom johanna in och pratade i en timme. nu åkte hon och jobba på grillen så jag ska ta och fixa mig nu sen åker jag ner på kiosken till johanna, sen ska jag och pappa ner till Elliott för han fyller år:)

/ Viktoriaa


- Hellre ledsen med dej än glad utan dig ♥

Nu ska jag ta och hämta Emilia så far vi på gårn och käka mat! ohhhhh
aja sen så bli vi väl där ett tag sen ska jag skjutsa hem julia å ;)
imorgon fyller Elliott år så då ska vi ner till stan och gratta han då! hare gött
/ Viktoriaa

- K ♥

Härligt Timrå! dom tog hem 3 poäng mot
Skellefteå! väldigt sköönt! :) nu blire nog sängen :)



-Hockey! :-)

Sitter och fiiiiiser med LINDA! äckellinda, ska käka på kiosken sedan blire hockey!!:D:D  
/ Viktoriaa

- Viktoria Holmlund

nu ska jag kolla på tv sedan så ska jag sova som en griiiiis! och imorn äre hockey tjalalala!!:D
/viktoriaa

-tv:n

Nyss kommit hem från skolan, nu ska nog Julia komma så ska vi göra läxor:s sedan äre massa bra tv program ikväll! 19.00 vem vet mest, 19.30 halv åtta hos mej, 20.00 bonde söker fru, 21.00 berg flyttar in, 21.30 Välkommen åter, 21.55 Kungarna av Tylösand! :)))
/Viktoriaa

- FORZA TIMRÅ!

just nu sitter jag och skalar en mandarin :) snart ska jag nog sätta mig med läxor.. men de är så tråkigt! vi går bara ut den här veckan sen blire prao i en vecka :) sen ska jag på kiosken med Emilia, Hanna, Ida och Frida och köpa hockeybiljett och strips ;) sen hem till TIMRÅ! 
/ Viktoriaa

- wihoo

nu har vi fått skoltröjorna! :) äntligen, nu ska jag äta mat sen blire nog gårn en sväng! :)
/Viktoriaa

-

Igår var jag och mamma till stan för jag skulle klippa mig och färga håret :) jag blev inte så nöjd med klippningen för det blev för kort!:/ men färgen vart ganska bra :) idag så har jag och mamma varit på vättanstugan och käka korv och drack festis :)) nu ska jag ta och kolla på film, sedan väntas johanna och john som kommer på middag.
/ Viktoriaa

- Staden

idag var jag på skolan, det var lugnt men jobbiga lektioner.. sedan efter skolan tog jag bussen till stan till johanna. Vi gick och handla sen gjorde vi tacos! :D
skit gott vare, sen åt vi glass med chokladsås :) efter de gick Jag, Anna och johanna på bio
(i rymden finns inga känslor) den var ganska bra, men jag skratta iallafall så det räckte. sen tog jag tåget hem klockan 23.40 med zacke:) nu sitter jag här och snart ska sova :))
imorgon ska jag klippa mig och slinga håret! Godnatt
/ Viktoriaa

RSS 2.0