- 21.41

hejhej!
har nyss kommit hem efter en härlig träning i nordichallen! jag vurpade på stengolvet och tog emot mig med armbågen, så jag fick en blödning i den. det gör väldigt ont må jag säga.
Denna vecka är ganska härlig men därrimot inte nästa, vi har 3 prov och en inlämning..
men jag är en sån som tror att de ska lösa sig så jag vänta till sista dan och få råplugga då..
aja, nu ska jag äta mig en apelsin och lite popcorn och kolla på en film :)
imorgon börja jag klockan tolv. M-M-M .

Tjockis

- navelpiercing

Hej! nu har äntligen min naveripiercing börjat blir bra. jag har haft väldiga problem men den för jag tror jag är nickelallergiker för jag kan inte ha örhängen men jag har alltid drömt om att få ha en navelpiercing. så jag gjorde den på skolavslutning 2011. jag tyckte att det vart bra gjorde inte så speciellt ont. sen så bytte jag den efter 2 månader men jag tyckte fortfarande att det gjorde lite ont och jag var röd i hålet. menmen, piercaren sa att jag kunde byta då så då gjorde jag ju såklart det. men det är väldigt många som har sagt att den ska läka i 6 månader.

men jag bytte iallafall men det blev bara sämre.. jag fick en blodknöl under piercingen som gjorde ont som satan och den varade jätte mycket så jag vile bara ta ut allting och skita i det, men de fick man inte.. för då läker inte hålet inuti bara utanpå. så jag bytte tillbaka till läkpieringen, och tänkte att jag skulle ha den i då i 6 månader och kolla om det blev bättre. och det blev det tills idag typ. så jag är överlycklig att jag kan ha kvar den :D men jag ska ändå vänta men att byta den till maj tror jag innan jag far utomlands så den är riktigt läkt :)

Det var den här jag bytte till, och den gjorde svinont..


Nuser den ut såhär, och du är hålet läkt helt :) (mycket hår på magen, JA)


- femton månader <3

godmorgon min läsare!
idag har jag 3 lektioner. Histora, Engelska och Spanska. jag slutar 16.25 idag. ikväll tror jag att jag åker till min syster och sover där inatt för jag börja 09.40 imorn så jag får en till sovmorgon då.
idag har jag och min underbara pojkvän femton månader tillsammans ! <3

- måndag

Heeeeeeeeeeeeej,
idag är den värsta dagen på veckan.. jag börjar 8.40 och sluta 16.25. tycker de borde vara förbjudet att ha så långa dagar :) plus att jag har haft jätte ont i magen idag åh, så har inte kunnat koncentrera mig så värst bra. menmen, det är iallafall tur att jag har sovmorgon varje tisdag.
när jag kom hem satt jag igång att städa min garderob, den såg hemsk ut. nu är den fin iallafall!
nu ska jag fika lite sen lägga mig och kolla på svensson svensson :) godnatt


- kevin <3

sitter i soffan hos kevin och tittar på när han boxas :) haha, snart ska vi äta kyckling tacos! :)senare ikväll ska vi köra en turnering i Kinect sports. ha en bra fredag! <3

- myskväll

Hej mina läsare !
nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen, men de säger jag ju jämt.. hoppas iallafall

nu sitter jag iallafall i soffan och äter lite glass och kollar på Biggest Loser men min kära syster. myys
imorgon börjar jag klockan tjugo över åtta. sen har jag tre lektioner sen åker jag till min älskade pojkvän och blir där till lördagkväll.
vi hörs imorgon , bye


RSS 2.0